About Us

Meista

Vapauta IT-taitosi paremman
tulevaisuuden puolesta

Insoftin tarina
OUR MISSION

Uskomme, että ihmiset ovat todellinen aarre

Jokainen voi olla supersankari, jos kyvyt ovat hyvin kehittyneitä ja tunnustettuja. Pidämme asiakkaamme etusijalla, ja siksi jokainen organisaatiossamme työskentelee ahkerasti varmistaakseen, että tarjoamme asiakkaillemme maailmanluokan palvelua koulutuksessa ja konsultoinnissa.

Tuemme yksilöitä ja organisaatioita olemaan täysin varustettuja tarvittavilla tiedoilla ja taidoilla tavoitteidensa saavuttamiseksi

VISIOMME

Täytä tulevien sukupolvien tarpeet

Meillä on visio laajentaa yhteistyötämme menestyvien kumppaneidemme, teknologiatoimittajien kanssa maailmanlaajuisesti.

Insoftin ensisijaisena tavoitteena on saada asiakkaamme ehdoton uskottavuus olla yhdessä rakentamassa menestystä.

VISIOMME

Täytä tulevien sukupolvien tarpeet

Meillä on visio laajentaa yhteistyötämme menestyvien kumppaneidemme, teknologiatoimittajien kanssa maailmanlaajuisesti.

Insoftin ensisijaisena tavoitteena on saada asiakkaamme ehdoton uskottavuus olla yhdessä rakentamassa menestystä.

4000 +

OPISKELIJAT

1000+

KURSSEJA

40+

OHJAAJIEN

3000+

5-STAR-ARVOSTELUT

Insoftin tarina

Aloitimme matkamme vuonna 2006

Tämän matkan varrella kehitämme sekä yksilöiden että organisaatioiden taitoja hyödyntääksemme heidän tietämystään ja skaalataksemme taitojaan vastaamaan kaikkia viimeaikaisia teknologiatrendejä. Kaikki asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja kova työmme on nyt suunnattu yhteen ainoaan tavoitteeseen – maailman johtavan koulutuksen tarjoamiseen valituille IPR-toimittajille.

Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa ja muutokset asiakkaiden tarpeissa ovat virtaviivaistaneet meidät teknologiapainotteiseksi koulutusyritykseksi. Tarjoamme valtuutettua koulutusta yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat tulla parhaiksi tekemisissään.

IT-koulutuksen lisäksi meillä on myös menestystarinoita konsultointipalveluidemme kanssa…!

Globaalin jalanjälkemme ja kumppanikaikujärjestelmämme kautta tarjoamme koko elinkaaren kattavia käyttöönottoja palveluntarjoajille ja suurille yrityksille. Tarjoamme innovatiivista ja edistynyttä tukea IT-ratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja optimointiin.

Globaalien IT-valmistajien akkreditointi antaa meille luotettavuuden, jota tarvitaan työskentelemään joidenkin monimutkaisimpien verkkoinfrastruktuurien kanssa maailmanlaajuisesti.

Asiakaskuntaamme kuuluu Fortune 500 -yrityksiä, jotka luottavat meihin ICT-tuessa, konsultoinnissa ja koulutuspalveluissa.

ETENEMISSUUNNITELMAMME

Olemme sitoutuneet asettamaan yhden askeleen toisen edelle.

 1. Aloitti koulutuspalvelujen tarjoamisen globaaleille verkkovalmistajille

 2. Aloitti konsultointipalvelujen tarjoamisen

 3. Aloitti yhteistyön koulutusyritysten kanssa tarjotakseen tuotehallintaa Juniper & HP:lle maailmanlaajuisesti

 4. Ciscon liiketoiminta alkoi Suomessa Cisco Learning Partner -statuksella

 5. Hänestä tuli Cisco Learningin erikoiskumppani EMEA-alueella

 6. Paikallistoimiston osoite Suomessa

 7. Läsnäolo Skandinaviassa

 8. Ainoa Premier ATC, joka on työskennellyt Fortinet Educationissa koko Pohjois-Euroopassa

 9. NSE 8 -koulutuksen edistynyt konsultointi

 10. Pk-yritysten edistynein tiimi

 11. Extreme Networks ATC

TOIMITUSJOHTAJAMME SANOO...

Jokaisen haasteen myötä löydämme mahdollisuuden

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, kun harjoittelet ihmisten voimaannuttamista. Insoft Services Sijoita lahjakkuuteen ja kulttuuriin. Kun löydämme lahjakkuuden, jolla on rohkeita tavoitteita, jotka voivat auttaa, voit nojata siihen vaikeina aikoina.

Asiakkaamme on todellinen aarteemme ja tärkein prioriteettimme, olemme sitoutuneet tarjoamaan heille maailmanluokan kokemuksen tavoitteensa saavuttamiseksi ja auttamaan organisaatiotaan saavuttamaan tavoitellun edistymisen. Menestys ei ole mahdollista ilman suuria yksilöitä, jotka ovat täysin varustettuja tarvittavilla taidoilla menestyksen mahdollistamiseksi.

YDINARVOMME

Meillä on joitakin ohjaavia periaatteita, joita noudatamme koko työmme ajan.

Moninaisuus

Olemme erilaisia ja yksi yksikkö. Uskomme samanarvoisuuteen jokaisesta yksilöstä ja tunnistaa yksilölliset erot vahvuudeksi ja heidän oikeus yhtäläisiin mahdollisuuksiin. Efficient teams, facilitate the work of people with different mindsets and perspectives.

Asiakaslähtöinen

Asiakaslähtöisyys on olennaista asiakkaan saavuttamiseksi tyytyväisyys. Näkemys asiakkaiden odotuksista ja tyytyväisyydestä antaa organisaatiollesi mahdollisuuden parantaa asiakaslähtöisyyttä.Tiedämme, mitä asiakas haluaa ja odottaa.

Innovaatio

Innovaatio ei ole vain sana, se on usko siihen, että voit ajattele eri tavalla saavuttaaksesi Insoft-vision.Innovaatioiden muuttaminen toiminnaksi on haastavaa ja pyrkimystä jatkuvaan parantamiseen.

Sitoumus

Sitoutumisemme todellisen menestyksen saavuttamiseen on tärkeää tehdä tehokas muutos.Sitoutuminen on lupaus velvollisuus ja on emotionaalisesti ajettu. Olemme sitoutuneet yhtiön päämääriin ja päämääriin kaikilla tasoilla.

Edistys

Olemme tietoisia siitä, kuinka nopeasti liiketoiminnan ja teknologian vaatimukset muuttuvat. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme saavuttaa asiakkaiden tarpeet.