Cisco Business Learning Partner

Cisco Business Learning Partner


Cisco Business Learning Partner -ohjelma on tarkoitettu Cisco Channel -partnereiden ja asiakkaiden liiketoimintataitojen terävöittämiseen. Ohjelma hyödyntää täysimääräisesti maailmanlaajuista kumppanitiimiään ja tarjoaa kattavaa koulutusta Cisco-tuotteiden, -ratkaisujen sekä arkkitehtuurien liiketoiminnallisesta arvosta.

Mikä on uutta?


Cisco on käynnistänyt Business Enablement -keskuksen. Se on alusta kaikille auktorisoiduille Cisco Sales & Business -koulutuksille. Alusta tarjoaa yli 400 kurssia Business Enablement -partnereilta globaalisti. Kaikki kurssit on ajoitettu kehittämään myynnin mahdollisuuksia mahdollistaen täten paremman liiketoiminnallisen tuloksen.

Miten Business Enablament -partnerikoulutus voi olla avuksi?


Cisco Business Enablament -partneriohjelma tarjoaa täyden valikoiman kursseja, jotka on ajoitettu myynti- ja johtoryhmän liiketoimintakyvyn parantamiseksi. Saat tarvittavat taidot ja menetelmät myyntiesteiden torjumiseksi ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi. Opit myös selkeästi ja vakuuttavasti esittämään Ciscon arvolupauksen.

Ciscon BEP-ohjelman koulutusvalikoima sisältää kattavasti kursseja, jotka on ajoitettu erityisesti IT-ammattilaisten tueksi auttaen heitä ymmärtämään Cisco-teknologioiden liiketoiminnallista puolta.

Virtuaaliset ja lähiluokkahuonepohjaiset kurssimme auttavat sina:

  • Mittaamaan Ciscon ratkaisujen liiketoiminnallista arvoa ja tarjoamaan ratkaisuja tehokkaasti liiketoiminnan tarpeiden t√§ytt√§miseksi.
  • Parantamaan yrityksesi osaamista ja viestint√§√§
  • Kehitt√§m√§√§n ja ottamaan k√§ytt√∂√∂n tehokkaita strategioita ja menetelmi√§ omaksumisasteen lis√§√§miseksi sek√§ Cisco-tuen lis√§√§miseksi.

Cisco Business -sertifioinnit


  • Cisco Business Architecture Specialist -sertifioinnit
  • Cisco Customer Success Specialist -sertifioinnit

Stay Informed

Receive Cisco updates, upcoming course dates, resources and more.

Email Address *
First Name *
Last Name *
Phone Number
Country
Interests
Please select all the ways you would like to hear from Insoft:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. for information about how we handle data please see our Privacy Policy.