Cisco Business Learning Partner

Cisco Business Learning Partner


Cisco Business Learning Partner Program keskittyy Cisco Channel Partnereiden ja asiakkaiden liiketoimintataitojen terävöittämiseen. Ohjelma hyödyntää täysimääräisesti maailmanlaajuista kumppanitiimiään ja tarjoaa kattavaa koulutusta Cisco tuotteiden, ratkaisujen ja arkkitehtuurien liiketoiminta-arvosta.

Mikä on uutta?


Cisco on käynnistänyt Business Enablement Centerin; alustan kaikelle valtuutetulle Cisco Sales & Business koulutuksille. Alusta tarjoaa yli 400 kurssia Business Enablement Partnereilta maailmanlaajuisesti. Kaikki kurssit on suunniteltu kehittämään myynnin ominaisuuksia, jotka mahdollistavat paremmat liiketoiminnan tulokset.

Miten Business Enablement Partner -koulutus voi auttaa?


Cisco Business Enablement Partner -ohjelma tarjoaa täyden valikoiman kursseja, jotka ovat suunniteltu tukemaan ja rakentamaan myynti- ja johtoryhmäsi liiketoimintakykyä. Saat tarvittavat taidot ja menetelmät myyntiesteiden torjumiseksi ja uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi. Lisäksi opit välittämään selkeästi Cisco vakuuttavan arvolupauksen.

BEP -ohjelman koulutusvalikoima sisältää kattavan valikoiman kursseja, jotka ovat suunniteltu erityisesti auttamaan IT-ammattilaisia ymmärtämään Cisco-teknologian liiketoimintapuolta.

Virtuaali- ja luokkahuonepohjaiset kurssimme auttavat sinua:

  • Mittaamaan Cisco-ratkaisujen liiketoiminta-arvoa ja tarjoamaan ratkaisuja tehokkaasti liiketoiminnan tarpeiden täyttämiseksi.
  • Parantamaan yrityksesi osaamista ja viestintätaitoja.
  • Kehittämään ja ottamaan käyttöön tehokkaita strategioita ja menetelmiä adoptioasteen lisäämiseksi ja tuen rakentamiseksi Cisco.

Cisco Business Sertifioinnit


  • Cisco Business Architecture Specialist Sertifioinnit.
  • Cisco Customer Success Specialist Sertifioinnit.

Stay Informed

Receive Cisco updates, upcoming course dates, resources and more.

Email Address *
First Name *
Last Name *
Phone Number
Country
Interests
Please select all the ways you would like to hear from Insoft:
You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. for information about how we handle data please see our Privacy Policy.