See how Insoft Services is responding to COVID-19

CISCO CERTIFICATIONS TRACK

Kouluttaudu valtuutetun Cisco koulutuskumppanin kanssa

Ciscon sertifiointikoulutus Suomessa


Hanki Cisco-sertifiointi

CLSP-logoHankkimalla sopivan Cisco-sertifioinnin kehität taitojasi ja edistät ammatillista kasvuasi.

Ympäri maailman kunnioitusta keränneet Cisco-sertifioinnit todistavat asiantuntijoiden tietotaitoa. Ne ovat halutuimpia ja arvostetuimpia pätevyysvaatimuksia verkkoliikenneammattilaisten keskuudessa.

Kouluttaudu yhden maailman luotetuimman virallisen Cisco-koulutuskumppanin kanssa. Cisco-sertifiointikoulutuksemme Suomessa sisältää sekä käytännönharjoittelua että virtuaali-harjoittelulaboratorioita, joissa järjestetään tositilanteita jäljitteleviä simulaatioita Ciscon viimeisimpiä laitteita hyödyntäen. Nämä kokemukset valmentavat sinua toimimaan oikeissa tietoliikenneympäristöissä sekä Ciscon sertifiointikokeissa.


Ciscon sertifiointikartta


Cisco Certifications Level


Certification Level

ExpertCCIE
ProfessionalCCNP
AssociateCCNA
EntryCCENT
Otherother
Architect
CCAr Architect
Cloud
Collaboration
Cybersecurity Operations
Data Center>
Design
CCDE
Industrial / IoT
Routing & Switching
Security
Service Provider
CCIE SP
Wireless
Other Certifications

Technical Specialists
Digital Transformation
Customer Success

Entry


Sekä CCENT että CCT sertifioinnit toimivat lähtökohtina yksilöille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan uran tietoliikenneammattilaisina.

Associate


Ciscon sertifiointien Associate-tason voi aloittaa suoraan joko CCNA tutkinnolla, joka paneutuu tietoverkon asennukseen, toimintaan ja vianmääritykseen, tai sitten CCDA tutkinnolla tietoverkon suunnitteluun keskittyen.

Professional


Professional-taso (CCNP) on ylemmän tason sertifiointi, joka ilmentää syvempää asiantuntijuutta tietoliikennetaidoissa. Jokainen CCNP sertifiointi kattaa oman Cisco-teknologiansa, vastaten näin vaihtelevien työroolien tarpeisiin.

Expert


Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) sertifiointi on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja tunnustettu tietoliikennealan arvostetuimpana tutkintona.