Fortinet-koulutus | NSE-kurssit | Premier Authorized Training Center

Fortinet Premier Authorized Training Center

Fortintin valtuutettu koulutus (EMEA)


fortinet training insoftservices

Insoft Servicesin koulutusominaisuudet perustuvat eksklusiivisten Fortinet Certified Trainers (FCT) -kouluttajiemme erinomaisuuteen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta koulutusta Fortinet-asiakkaille, kumppaneille.

Yhdistyneen kuningaskunnan (Iso-Britannia) lisäksi meillä on täysi sertifiointi Premier Authorised Training Centeriksi (ATC) Suomessa, Norjassa, Saksassa, Ruotsissa, Saudi-Arabiassa ja Italiassa, ja se kattaa koko EMEAR: n.

network security

Fortinet tietoturva-asiantuntijan (NSE) koulutus

Fortinetin Network Security Expert (NSE) on 8-tasoinen sertifiointiohjelma. Ohjelma on suunnattu teknisille asiantuntijoille, jotka haluavat riippumattoman validoinnin verkkoturvallisuuden asiantuntijuudelleen. NSE-ohjelma sisältää laajan valikoiman itsetahdista ja ohjaajavetoisia kursseja sekä käytännöllisiä, kokemuksellisia harjoituksia, jotka osoittavat monimutkaisten verkon tietoturvakonseptien hallinnan.

Cyber ​​Security Tietoisuuden sertifiointi

Information Security Awareness

Tietoturvatietoisuus on ohjelman perustason sertifiointi. Sinut esitellään tänään'kyberuhkia ja neuvotaan, miten voit suojata tietosi. Sinun on suoritettava kaikki oppitunnit onnistuneesti ja läpäistävä kaikki tietokilpailut tietoturvatietoisuuskurssilla saadaksesi NSE 1 -sertifioinnin.

NSE 1:n käytön aloittaminen >
The Evolution of Cybersecurity

Kun olet kehittänyt vankan käsityksen organisaatioiden ja yksilöiden uhkaympäristöstä ja ongelmista, opit kyberturvallisuuden kehityksestä. Toisella tasolla saat lisätietoja tietoturvatoimittajien luomista tietoturvatuotteista verkkojen ja organisaatioiden kohtaamien tietoturvaongelmien ratkaisemiseksi.

NSE 2:n käytön aloittaminen >
Fortinet Product Awareness

NSE 3 esittelee sinulle tärkeimmät Fortinet-tuotteet ja kuvaa niiden ratkaisemia kyberturvallisuusongelmia. Kurssin tuotetunnit ja käyttötapaukset on järjestetty seuraaviin Fortinet Security Fabric -pilareihin: Tietoturvavetoinen verkko, Zero Trust Access, Adaptive Cloud Security ja Security.

NSE 3:n käytön aloittaminen >

Cyber Security tekninen sertifiointi

Professional

NSE 4 tunnistaa kykysi määrittää, asentaa ja hallita FortiGate-laitteen päivittäistä kokoonpanoa, valvontaa ja toimintaa tiettyjen yrityksen verkon suojauskäytäntöjen tukemiseksi.

NSE 4:n käytön aloittaminen >
Analyst (Tekninen)

NSE 5 tunnistaa kykysi toteuttaa verkon suojauksen hallinta ja analytiikka Fortinet-turvalaitteiden avulla. Opetussuunnitelmaa suositellaan niille, jotka tarvitsevat asiantuntemusta Fortinet-turvalaitteiden keskitetyen hallintaan, analysointiin ja raportointiin. Tämä nimitys tunnistetaan, kun läpäiset onnistuneesti vähintään kaksi Fortinet NSE 5 -sertifiointikoetta.

NSE 5:n käytön aloittaminen >
Specialist (Tekninen)

NSE 6 tunnistaa kattavat taidot palomuurin ulkopuolisissa kangastuotteissa. Tämä nimitys tunnustetaan sen jälkeen, kun olet saavuttanut vähintään neljä Fortinet Specialist -varmennetta Fortinet-parannetuista tuotteista, ja sitä suositellaan niille, jotka osallistuvat tiettyjen Fortinet-tietoturvatuotteiden hallintaan ja tukemiseen.

NSE 6:n käytön aloittaminen >

Cyber Security Edistynyt sertifiointi

Architect (Tekninen)

NSE 7 tunnistaa kehittyneet taitosi Fortinet-tietoturvaratkaisujen käyttöönotossa, hallinnoinnissa ja vianmäärityksessä. Tämä opetussuunnitelma tarjoaa kursseja verkko- ja tietoturva-ammattilaisille, jotka osallistuvat turvallisuusinfrastruktuurien edistyneeseen hallintaan ja tukemiseen Fortinet-ratkaisujen avulla. Sinun on läpäistävä vähintään yksi NSE 7 -kokeesta saadaksesi tämän sertifikaatin.

NSE 7:n käytön aloittaminen >

Cyber Security Expert sertifiointi

Security Expert

NSE 8 Fortinet Network Security Expert -nimitys tunnistaa kattavan ja asiantuntevan tietämyksesi monimutkaisten verkkojen verkon suojauksen suunnittelusta, määrittämisestä ja vianmäärityksestä. Kokeen yrittämiseksi hakijoilla on oltava asiaankuuluva alan kokemus. Suosittelemme, että suoritat asianmukaisen professional-, analyytikko-, asiantuntija- ja arkkitehtinimityskoulutuksen ja sinulla on laaja kokemus Fortinet-tuotteista tuotantoympäristössä. Fortinet Network Security Expert -nimitys ei sisällä koulutusta.

Ryhdy Fortinet Network Security Expert -asiantuntijaksi >