Kouluttajat

Asiantuntevat

kouluttajamme

Insoft Learning -ohjaajatiimi koostuu maailmanluokan asiantuntijoista, jotka työskentelevät myös kenttäinsinööreinä päivittäin.

Ohjaajamme ovat mukana käytännön projekteissa, ja heillä on kokemusta työskentelystä Insoftin tärkeimpien asiakkaiden kanssa Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä sekä Afrikassa. Jokaisella ohjaajallamme on oman osaamisalueensa sertifikaatti, ja esimerkiksi 20 ohjaajaamme ovat CCIE-sertifioituja.

Meidän huippuluokan insinööri- ja kouluttajatiimimme on erikoistunut tarjoamaan ammattilaiseksi juuri ne tiedot ja taidot joita tarvitset työpaikkasi osaamisen kehittämiseksi. Saat suoraa hyötyä teoreettisesta asiantuntemuksestamme ja käytännön kokemuksistamme. Suurin osa julkisista koulutuksista pidetään englanniksi, mutta joissain sisäisissä koulutusprojekteissa voimme tarjota myös muunkielistä opetusta aiheesta riippuen.

Instructor Excellence Award -palkinto on CCS-tunnustus kunkin alueen ohjaajille, jotka haluavat olla parhaita omalla teknisellä alallaan. Palkinnon voittajat ovat osoittaneet suoriutuvansa korkealaatuisimmissa koulutuksissa ja ovat saaneet parhaat arvostelut kunkin tilikauden opiskelijatyytyväisyyskyselymittareissa. Luotamme siihen, että huippuohjaajamme tarjoavat jatkuvasti ensiluokkaisia koulutuskokemuksia.

Eri osaamisalueiden huippuasiantuntijaryhmä
Jorge
Jorge

CIPP/E, CIPM, CIPP/US, CIPP/G, CIPP/G, CIPT, CIPP/C, FIP), CISSP, PRINCE2, PMP, PCI, Certified DPO

Mohamad
Mohamad

CCSI: Cisco: CCNA Routing & Switching, CCNP Routing & Switching, CCDA, CCDP, CCNA Wireless, CCNA Voice, CCNA Security, CCNP Security, Microsoft (MCT), CompTIA: A+, Network+, Security+, ISACA: CISM, ja LPI: LPIC1, LPIC2, LPIC3 Security

Aliaksandr
Aliaksandr

CCSI: CCNP R&S, CCDP, CCNP Security, CCNP Data Center, CCNA Service Provider, CCNA Wireless

Roberto
Roberto

Fortinet (NSE8 and FCT)

Elter
Elter

CCSI: CCNA Collaboration, CCNP Collaboration, Telepresence Specialist

Costin Zaharia
Costin Zaharia

Fortinet-tuotteet: Konfigurointi ja hallinta