Training Mode

Online-koulutus on helppoa


Insoftin kustomoitu Hybrid e-train online-koulutus mahdollistaa interaktiivisten koulutus-sessioiden tarjoamisen asiakkaille ja työntekijöille paikasta riippumatta. Vähennä matkustamista ja tavoita enemmän osallistujia siirtämällä koulutusohjelman nettiin tai integroimalla online-koulutuksen live-koulutusohjelmamme kanssa.

 

Yksinkertainen online e-train osallistujille


  • Vuorovaikutteiset työkalut: Pitääkseen kurssilaiset aktiivisina; voit jakaa näyttösi, vaihtaa esittäjää, siirtää ohjauksen, chättäillä, piirtää tai korostaa näytöllä, ja enemmänkin.
  • HD video: E-train-koulutuksen Webex-videoin rikastettu ominaisuus varmistaa kurssilaisten täyden vuorovaikutuksen kurssin aikana. Jopa 50 osallistujaa teräväpiirrolla – ei tarvetta erikoislaitteille.

 

Vähennä kuluja ja kasvata online-koulutusmahdollisuuksia


E-train-koulutuksen avulla voit kouluttaa jopa 200 ihmistä samanaikaisesti, ilman että heitä (tai kouluttajaa) vaaditaan matkustamaan tiettyyn luokkahuoneeseen koulutusta varten. Sinun ei myöskään tarvitse järjestää tapahtumapaikkaa. Sisäänrakennettu VoIP audio ja integroitu maksuton ääniominaisuus tuovat myös lisäsäästöjä. Lisäksi, voit tallentaa istuntoja on-demand-katselua varten, tarjoten oivan mahdollisuuden ihmisille, jotka eivät päässeet live-istuntoon tai heille, jotka haluavat kerrata näkemäänsä.

 

Räätälöity koulutus


Yrityksille, jotka hakevat kilpailuetua henkilöresurssi-investointien saralla, rakentamamme räätälöidyt koulutusohjelmat voivat olla oikea ratkaisu.

Räätälöidyt koulutusohjelmamme voidaan tehdä heijastamaan erityisiä oppimisvaatimuksiasi. Vaihtoehtoisesti, voimme suunnitella ohjelman erityisesti yritystäsi varten, konsultoiden aiheen asiantuntijoitamme. Voimme myös luoda yrityksellesi oman kurssin sisällön, ohjelman pituuden ja neuvonnallisen aikataulun. Sekoita ja yhdistele eri teknologioista ja luo yrityksellesi omannäköinen koulutusohjelma!

 

Oppimismenetelmät


Käytämme omaa kustomoitua kurssin muotoilu profiili -menetelmää tunnistamaan organisaation erityisiä suoritustavoitteita tietojen ja taitojen suhteen. Kehitys- ja koulutuskäsikirjat, Powerpoint-esitykset ja oppimisen apuvälineet ovat kurssien kehittäjiemme tekemiä, jotka työskentelevät asiantuntijoidemme ohjaavan valvonnan piirissä. Osana laaduntarkkailun prosessia, kurssit menevät vielä viimeiseen tarkistukseen erilliselle seniori konsultillemme.
Luomamme, omat ja räätälöidyt, ratkaisut voivat sisältää muun muassa:

  • Oppimisarviointeja, jotka tunnistavat puutteita ja oppimisen tavoitteita
  • Ennen ja jälkeen -kurssiarviointeja, jotka varmistavat tiedon soveltamisen työpaikalla
  • Asiaankuuluvan teknologiatoimittajan sertifiointi-ohjelman vaatimustenmukaisuuden tarkistaminen sekä varmistus siitä, että erinäinen teknologiakoulutus auttaa osallistujia saavuttamaan relevantin sertifioinnin, kun koulutus on käyty loppuun.
  • Kertausistuntoja, jotka voidaan järjestää luokkahuone koulutuksena, keskustelutilaisuuksina tai lyhyinä keskusteluina, kuten ”lunch and learn”.

Olemme työskennelleet usean eri organisaation kanssa ympäri EMEA-alueen suunnitellen räätälöityjä oppimisohjelmia, sisältäen; olemassa olevien opetusmateriaalien muokkaamisen ja erinäisten koulutus- ja strategisten hankkeiden mukaan tuomisen suunnitelmiin.