Fortinet Certifications Training

  • Fortinet sertifiointikoulutus


    Fortinetin Network Security Expert (NSE) sertifiointiohjelma on lanseerattu markkinoille. Se on uusi, 8-tasoinen sertifiointiohjelma, joka on tarkoitettu teknisille asiantuntijoille joita kiinnostaa heidän verkkoturvallisuuden osaamisen ja asiantuntijuutensa riippumaton validointi. NSE 4 taso korvaa vanhat FCNSA ja FCNSP sertifioinnit, yhdistäen näin FortiGate-taitojen arvioinnin yhdeksi kokeeksi.

    Ohjelma sisältää laajan valikoiman omaan tahtiin tehtäviä sekä ohjaajan johdolla käytäviä kursseja, kuin myös käytännön kokemuspohjaisia harjoituksia, jotka havainnollistavat monimutkaisten tietoturvamenetelmien hallintaa.

    Ohjelma on avoin Fortinetin asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työntekijöille, ja se mahdollistaa täyden hyödyn saamisen Fortinetin tietoturva-alustasta. Osallistujat myös tunnustetaan osaksi alan huippuluokkaan kuuluvia tietoturva-ammattilaisia. NSE 2 ja NSE 3 tasojen sisältö ja sertifioinnit ovat rajoitettu yksinomaan Fortinetin työntekijöiden ja kumppaneiden käyttöön.