• Fortinet sertifiointikoulutus


  Yritykset ympäri maailman investoivat jatkuvasti tietoturva-infrastruktuuriinsa. He myös etsivät eri tapoja vahvistaa työntekijöidensä tietoja ja taitoja tietoverkon turvaamisen suhteen. Fortinetin NSE sertifiointi tarjoaa näihin tarpeisiin kokonaisvaltaisen ratkaisun.

   

  Fortinet sertifiointipolku


  Fortinetin Network Security Expert (NSE) sertifiointiohjelma on lanseerattu markkinoille. Se on uusi, 8-tasoinen sertifiointiohjelma, joka on tarkoitettu teknisille asiantuntijoille joita kiinnostaa heidän verkkoturvallisuuden osaamisen ja asiantuntijuutensa riippumaton validointi. NSE 4 taso korvaa vanhat FCNSA ja FCNSP sertifioinnit, yhdistäen näin FortiGate-taitojen arvioinnin yhdeksi kokeeksi.

  Ohjelma sisältää laajan valikoiman omaan tahtiin tehtäviä sekä ohjaajan johdolla käytäviä kursseja, kuin myös käytännön kokemuspohjaisia harjoituksia, jotka havainnollistavat monimutkaisten tietoturvamenetelmien hallintaa.

  Ohjelma on avoin Fortinetin asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työntekijöille, ja se mahdollistaa täyden hyödyn saamisen Fortinetin tietoturva-alustasta. Osallistujat myös tunnustetaan osaksi alan huippuluokkaan kuuluvia tietoturva-ammattilaisia. NSE 2 ja NSE 3 tasojen sisältö ja sertifioinnit ovat rajoitettu yksinomaan Fortinetin työntekijöiden ja kumppaneiden käyttöön.

  Fortinetin yksityiskohtainen sertifiointipolku


  NSE taso Kurssin nimi
  NSE 1 Network Security Technology Foundations
  NSE 2 Network Security Solutions
  NSE 3 Advanced Network Security Solutions
  NSE 4 Network Security Configuration & Administration – FortiGate

  NSE 5 Network Security Management and Analysis

  NSE 6 Advanced Security Products

  NSE 7 Security Diagnostics and Troubleshooting

  NSE 8 Fortinet Network Security Expert

  No preparation course. Requires industry experience.