Fortinet koulutus

 • Fortinet koulutus – Insoft Services


  Kouluttaudu Fortinet Education:in parissa

  Insoft Services on nyt Fortinet Education:in valtuutettu koulutuskeskus (ATC) valituissa maissa ympäri EMEAR alueen.

  Olemme ylpeitä voidessamme esitellä itsemme nyt myös Fortinetin virallisena koulutuskumppanina (Fortinet Authorized Training Center – ATC) Suomessa. Olemme vastikään aloittaneet yhteistyön Fortinetin kanssa heidän koulutuskeskuksenaan (ATC) ja tulemme toimittamaan heidän teknisiä koulutuksiaan tästä lähtien paikallisesti Suomessa. Olemme omistautuneet tarjoamaan korkealaatuista, yksinomaan Fortinet -sertifioitujen ohjaajien johdolla pidettyä koulutusta kaiken tasoisille tekniikan ammattilaisille.

  Suomen markkinoiden lisäksi toimimme myös Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Saksassa ja Saudi-Arabiassa, kattaen näin koko EMEA-alueen.

  Fortinet on yksi maailman johtavista ja innovatiivisimmista tietoturvaratkaisujen toimittajista. Fortinet toimittaa verkkoturvallisuuslaitteita ja tietoturvapalveluita muun muassa palveluntarjoajille, datakeskuksille ja erikokoisille yrityksille.

  Insoft Services tarjoaa teknisten kurssien ja arviointien laajan valikoiman Fortinetin tietoturvateknologioista ja -tuotteista. Olitpa sitten Fortinetin loppukäyttäjä, kumppani tai työntekijä, virallisena Fortinet ATC koulutuskeskuksena autamme sinua valmistautumaan Fortinet tuotteiden menestyksekkääseen käyttöön ja hallintaan.

   

  Mikä on Fortinetin valtuutettu koulutuskeskus (Authorized Training Center)?

   

  Fortinetin tekniset kurssit: