CISCO KOULUTUS

Kouluttaudu valtuutetun Cisco koulutuskumppanin kanssa
Cisco CCNA, CCNP, CCIE sertifiointikoulutus Suomessa

Ciscon sertifiointikoulutus Suomessa


Hanki Cisco-sertifiointi

CLSP-logoHankkimalla sopivan Cisco-sertifioinnin kehität taitojasi ja edistät ammatillista kasvuasi.

Ympäri maailman kunnioitusta keränneet Cisco sertifioinnit todistavat sertifioitujen asiantuntijoiden tietotaitoa. Ne ovat yksiä halutuimmista ja arvostetuimmista pätevyysvaatimuksista verkkoliikenneammattilaisten keskuudessa.

Kouluttaudu yhden maailman luotetuimman virallisen Cisco-koulutuskumppanin kanssa. Cisco sertifiointikoulutuksemme Suomessa sisältää sekä käytännönharjoittelua että virtuaali-harjoittelulaboratoriota, joissa järjestetään tositilanteita jäljitteleviä simulaatioita Ciscon viimeisimpiä laitteita hyödyntäen. Nämä kokemukset auttavat sinua valmistautumaan oikeissa tietoliikenneympäristöissä toimimiseen sekä Ciscon sertifiointikokeisiin.


Entry


Sekä CCENT että CCT sertifioinnit toimivat lähtökohtina yksilöille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan uran tietoliikenneammattilaisina.

Associate


Ciscon sertifiointien Associate-tason voi aloittaa suoraan joko CCNA tutkinnolla, joka paneutuu tietoverkon asennukseen, toimintaan ja vianmääritykseen, tai sitten CCDA tutkinnolla tietoverkon suunnitteluun keskittyen.

Professional


Professional-taso (CCNP) on ylemmän tason sertifiointi, joka ilmentää syvempää asiantuntijuutta tietoliikennetaidoissa. Jokainen CCNP sertifiointi kattaa oman Cisco-teknologiansa, vastaten näin vaihtelevien työroolien tarpeisiin.

Expert


Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) sertifiointi on maailmanlaajuisesti hyväksytty ja tunnustettu tietoliikennealan arvostetuimpana tutkintona.

 


Ciscon sertifiointikartta

EXPERT
PROFESSIONAL
ASSOCIATE
ENTRY
KEY
 
 
 
 
  • Network Designer/Architect
  • Wireless Network Engineer
  • Voice Network Engineer
  • Network Security Engineer
  • Service Provider Network Engineer
  • Network Engineer
  • Data Center Network Engineer
  • Cloud Network Engineer