Cisco Business Koulutuskumppani

Cisco Business Koulutuskumppani


Tämän päivän IT-organisaatiot joutuvat kohtaamaan huimaavan määrän haasteita. Budjetit ja resurssit kutistuvat edelleen. Teknologiahankkeet ovat yhä enemmän johdon tarkkailussa. Lisäksi pilviteknologia, Bring-Your-Own-Device (BYOD) ja video-collaboration hankaloittavat entisestään oikeiden osaajien löytämistä.

Samanaikaisesti IT-osastot menettävät koko ajan lisää otetta hallinnasta, kun tietoteknologiavastuuta ulkoistetaan ja yritykset ostavat loppukäyttäjille tarkoitettuja ”off-the-shelf”-tuotteita.

IT-organisaatiot joutuvat yhä enemmissä määrin selvittämään, puhtain liiketoimintatermein, kuinka ne tukevat yrityksen kasvua ja kannattavuutta. Kulujen leikkaaminen ja välttäminen ovat vain osa ratkaisua. Todellisuudessa vain harvat IT-organisaatiot pystyvät mittaamaan ja perustelemaan toimintansa täyttä vaikutusta liiketoimintaan tai ROI:iin. Cisco Business Learning Partner (BLP)-ohjelma on tarkoitettu lieventämään tätä ilmiötä.

Ciscon valtuuttama myyntikoulutustarjonta

New

Ciscon Business Specialist sertifioinnit parantavat koulutus- ja liike-elämä taitojasi virtuaalisesti ohjatun koulutuksen avulla, tarjoten perusteellista liiketoimintaosaamisen tietotaitoa. Sertifioinnit kohentavat nykyisiä taitojasi virtuaalisen koulutuksen sekä teknologiaratkaisujen analysoinnin suhteen, ja korostavat IT-osastollesi tuomaa lisä-arvoa.

 

Business Specialists

Cisco Business Specialist – Myynnin ammattilaisille

 

 

 

 

Miten Business Learning Partner-koulutus voi auttaa?

Cisco BLP-ohjelma tarjoaa laajan valikoiman kursseja, jotka on suunniteltu erityisesti auttamaan IT-ammattilaisia ymmärtämään Ciscon liiketoiminnallista puolta. Jokainen kurssi on Cisco-hyväksytty ja jokaista johtaa sertifioitu BAI (Business Authorized Instructor) yhdestä ennakkoon valitusta BLP-ohjelman kumppaneistamme.

 

Virtuaaliset tai luokissa järjestettävät kurssimme auttavat sinua:

  • Mittaamaan Ciscon ratkaisujen liiketoiminnallista hyötyä ja muokkaamaan niitä kohtaamaan yrityksen tarpeet
  • Kehittämään ”bisnesvaistoasi” ja viestintätaitoja
  • Kehittämään ja ottamaan käyttöön strategioita ja keinoja, joiden avulla nostaa uuden ratkaisun hyväksymisastetta, ja miten hakea tukea Ciscon sovelluksille organisaation sisällä